13.02.2004 г., 13:54 ч.

Любовен кадрил 

  Поезия
1399 0 4
Хумористично стихче - поздрав за Св. Валентин!

Хей кукло, я ела!
С рими ще те оплета.
Кукличка си, но си жива
закачлива и игрива.
Ти не си оназ играчка,
Дони по която плачка.
Искам те до мене тука.
Може да нагазим лука.
Сигурно ще ти хареса
как се бориме със стреса.
Ти, сърна си в джунгла дива,
мъничко си горделива
и нослето си прекрасно
не вири, за мен е ясно,
колко имаш във багажа,
няма нужда от сондажи.
Забрави за суетата,
ще те вкарам във играта,
ще забъркаме попара
с вино, бира и цигара,
тъй че идвай, няма време
другото ще е от мене.

Няма вечно да те чакам
кукли бол, виж как ме зяпат,
но със тебе съм решил
да направиме кадрил.

ВЕСЕЛ  ПРАЗНИК !

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??