12.08.2008 г., 11:38 ч.

Любовен спомен 

  Поезия » Любовна
1154 0 7
 

 

Любовен спомен

 

 

Когато                                                               

не  ласка свежа,                                                                        

а вятър изпълва                                                             

сърцата,                                                                            

значи е спомен,                                                               

останал, 

за любовта                                                                           

дълбоко в душата.

Жалък роб съм

на жена...

до полуда

я докарвам.

Иска тя сама

нивга да  не гасне

в мен страстта!

За изгубеното време                                                     

не трябва да ми дреме,                                                  

но ме боли,                                                                       

че пропилях                                                                    

ценните години,

дявол да го вземе!

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??