29.08.2021 г., 0:06 ч.  

На Пепи (Любовен танц) 

  Поезия » Любовна
289 0 0

Когато вятъра довее топлина на огън,

Когато слеят се във танц на любовта,

Тогава слънцето изгрява в моято душа,

А погледа ти нежен дава ми крила.

 

Когато те докосна трепва моето сърце,

Когато те прегърна чувствам го Завинаги,

Очите ти, снагата и усмивка от душа,

Забиват огнена стрела в гърдите ми!

 

Отнасяш ме във свят на бъдеще красиво,

Да бъда вечно твоят рицар във доспехи,

Да бъдеш смисъла и моята мечта,

Да бъдем цяло от любов сдвоени.

 

Обичам да докосвам твоите страни,

Обичам да целувам меките ти устни,

Обичам да опитвам от вкуса на тялото ти,

Обичам те и знай, че е Завинаги!

 

27.08.2021

Варна          

© Мартин Аргиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??