2.09.2015 г., 21:38 ч.

Любовен звук 

  Поезия » Любовна
426 0 4

                                                                   Любовен звук

 

 

 

Аз казах днес, че искам

да бъда част от твоята душа.

Ще повтарям винаги, че те обичам,

макар далеко си от мен сега.

Ще те превърна в мой далечен вик,

ще следвам мечтите неотменно.

Ще те обичам и утре както  сега.

Сърцето ми изпълнено с любовен звук

за тебе пее в този миг.

А ти направи ме цялата любов,

душата ми обгърна с топлина,

жадуващото ми сърце разбра,

с храна душевна го засити.

Чуй ме скъпи,

ще  търся път в безкрая

обгърната от любов голяма.

Денем ще летя като птица лекокрила,

вечер ще живея в тиха нега,

твоето име ще шепна с наслада,

В лунаата те намирам и се радвам.

Слушайки твоят нежен шепот

в любовен звук ще го превърна

и песента от двама сътворена

ще я направя аз рефрен.

И пак ще те обичам!

И пак ще те желая!

Обичам те!....

Ще те намеря и в безкрая.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??