18.05.2022 г., 21:44 ч.

Любовна апева 

  Поезия » Любовна, Строги форми
337 1 4

Аз

искам -

щом си с мен -

пътят да е

разнопосочен.

 

Без

любов

моят ден

неуютен

ще се проточи.

 

Не

за мен

е скръбта,

за която

съм неподготвен.

 

Три

стъпки

в пепелта

са простичко

многоточие.

© Слави Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??