13.02.2010 г., 22:40 ч.

Любовна лирика 

  Поезия » Любовна
1019 1 2

                О, любовна лирико, влудяваш ме с докосвания.

Нежна си като кадифе и жадна за сладко вино.

Вкуси ме с глътка лирика и любовна карикатура от страстни устни.

Погледни ме...

Пожелай ръцете ми, като лириката.

Потопи се, като любовта.

Разцъфтяваш се, като сянката.

Огънят е, за да усетиш топлотата под кожата на нощта.

Това си ти, моя лирично любовна нощ.

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??