Feb 13, 2010, 10:40 PM

Любовна лирика 

  Poetry » Love
1024 1 2

                О, любовна лирико, влудяваш ме с докосвания.

Нежна си като кадифе и жадна за сладко вино.

Вкуси ме с глътка лирика и любовна карикатура от страстни устни.

Погледни ме...

Пожелай ръцете ми, като лириката.

Потопи се, като любовта.

Разцъфтяваш се, като сянката.

Огънят е, за да усетиш топлотата под кожата на нощта.

Това си ти, моя лирично любовна нощ.

 

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??