20.06.2009 г., 20:50 ч.

Любовна приказка 

  Поезия » Любовна
760 0 0

Любовна приказка

 

 

„Искаш ли да ме любиш?”

Осъдена съм и аз!

Мой любими, отдавна желан,

улови ме в нежния си капан,

 с устни пламенни да развихрим  страстта!

 До утринта омайна да се къпем

във властта на ласките любовни,

да забравим за причините, които ни делят:

„Защо не си дошъл в беззвездните ми нощи?”

Ако искаш да бъдеш моя обичан,

във всеки миг да чуваш това,

съблечи  очите на нощта

 с гласа на лудо влюбен ангел,

да победим с нежно острие лъчите на деня,

забравили вътрешното Аз,

да отпътуваме към изгрева

на своето прозрение и мост

за две ръце от любов да сътворим!

© ДИМА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??