28.12.2007 г., 14:30 ч.

Любовница (защо мъжете изневеряват?) 

  Поезия » Любовна
985 0 29

Наричаш ме крадла...


                                        на твоите усмивки,
                                        на твоите цветя,
                                        на твоите трепети,
                                        на любовта,
                                        на твоите емоции,
                                        на твоята съдба...
Научи се...


                    без повод да грееш със слънчевата си усмивка,
                    да бъдеш по-нежна и красива от цветята, които ти дарява,
                    да трептиш като на първа среща, дори да е последна,
                    да виждаш любовта преди да я загубиш,
                    ти самата да бъдеш емоция, а не друг да ти я създава,
                    ти да бъдеш нечия съдба...


Сега аз съм неговата, защото се научих да бъда!

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??