20.06.2013 г., 7:36 ч.

Любовно пожелание 

  Поезия » Любовна
534 0 3

 

 

                    Любовно пожелание

 

 

                 На Живота обречена

                 и с него венчана.

                 Ти си много обичана,
                 но неразбрана.

                Вечна, човечна и доверчива

                 или мнителна и саможива.

                 Непостоянна, себична,

                 егоистична, ревнива,

                 но лековита понякога,

                 като билка - горчива.

                 Весела или тъжна,

                 коронясана или нелегална,

                 страхлива или страшна,

                 невярна или вярна,

                 плаха или властна,

                 покорна или дива -
                 остани с нас, Любо,в  
                 и бъди тук щастлива. 

© Виолета Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??