24.01.2009 г., 22:32 ч.

Любовта 

  Поезия
394 0 0

Очите ти гледат ме с радост

и в моята обич една,

единствена болка от сладост,

за нея отдавна копнях.

 

За нея си струват звездите

да палиш, да срещаш луна,

да бродиш в утро, измито

от горестна чиста сълза.

 

Избрани ний бяхме със тебе

в живота нелек и суров,

за тебе да бъда потребна,

за мен ти да бъдеш любов!!!

 

© Туити Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??