6.04.2011 г., 16:30 ч.

Любовта 

  Поезия » Любовна
1074 0 3

 

Любовта е страст

и опиянение,

ураган в кръвта,

импулс и вдъхновение.

Тръпка и магия,

радост и печал,

полет и мечтание,

възторг и скръб, и жал.

 

Любовта е жажда,

болка, власт и плен,

блаженство и страдание,

и порив спотаен.

Любиш ли, забравяш.

И луд си, и безок.

С любовта се чувстваш

по-силен и от Бог!

 

 

 

© Юлияна Донева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??