27.12.2015 г., 23:34 ч.

Любовта 

  Поезия » Любовна
353 0 1

Любовта

 

Тази луда любов, неприсъща!

Многоцветна и винаги същата.

Бавно идва, а бързо си тръгва

и последната болка изтръгва.

 

Тя- вълшебна, гореща, незрима

и болезнено непредвидима.

Много често пристига накрая

и от Ада те хвърля във Рая.

 

Любовта- тази луда измама,

много често е клада за двама.

Много пъти със болка е бременна.

И е вечна, но никога временна.

 

Всеки ден пише своите страници,

няма възраст, задръжки и граници,

няма образ и зрими черти.

Любовта... Ами да, туй си ти!



 

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??