Любовта
Тази луда любов, неприсъща!
Многоцветна и винаги същата.
Бавно идва, а бързо си тръгва
и последната болка изтръгва.
Тя- вълшебна, гореща, незрима
и болезнено непредвидима.
Много често пристига накрая
и от Ада те хвърля във Рая.
Любовта- тази луда измама,
много често е клада за двама.
Много пъти със болка е бременна.
И е вечна, но никога временна.
Всеки ден пише своите страници,
няма възраст, задръжки и граници,
няма образ и зрими черти.
Любовта... Ами да, туй си ти!
© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.