...Любовта...
С думи неизречени говорим.
Със снимки албуми творим.
Любовта е нашата тема за разговор.
Любовта е нашата дилема за отговор!
Словата наши се носят във въздуха.
Белите гълъби вятърът издуха.
Небесата райски отвориха вратите коварни.
Гълъбите майски съобщиха обратите алчни!
Бяхме наранени, обидени
и търсихме божия отговор за болката.
Бяхме изоставени, самотни
и разбрахме двоякия говор на любовта!
Чакахме твоите отговори и обяснения
и интересното е, че ги открихме благодарение на старата книга.
Изчетохме твоите извори и послания
и чудното е, че ги разкрихме благодарение на твоята намеса!
Истината се изписа на небесата:
Обратите са алчни, болката страшна,
а райските врати коварни.
Зад тях обаче пеят ангели,
които с думи неизречени говорят,
които със снимки албуми творят!
Любовта е ад и рай,
а Бог е любовта!!!
Иисус е проповядвал за нея докрай.
И е изрекъл думите Божии:
Всички да се любим един другиго...!
И моят съвет е: Докрай!!!...
А защо не и след края...?!
Нека с Любовта да бъдем спасители на човечеството!!!
© Лили Вълчева Всички права запазени