31.01.2022 г., 9:44 ч.

Любовта 

  Поезия » Любовна, Друга
283 0 0

Не желая да имам нейната съдба.

Принцесата осъдена е да бъде сама.

Обръща всеки часовник в кулата,

Но времето няма обратна стрелка.

Иска да спре да изпитва вина,

Че изгуби своята сродна душа.

Ако можеше поне да умре,

Но уви, прокълнато на агония е това дете.

Любовта е измама, 

като оазис в пустиня - мигнеш и го няма.

Любовта е блян и копнеж. 

Любовта е да си мъртъв, без да умреш. 

© Lara Queen Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??