Животът си отива като миг.
Мен погледни, секундите изтичат,
повярвай ми, не съществува друг живот,
сега е нужно само да се обичаме.
Във тебе вярвам, като в господ,
а другото са само думи и мечти.
И вярвам в чудото на любовта,
защото знам, че тя при мене е дошла.
А дните толкоз бързо си отиват,
животът мина, даже отлетя.
Това, което ни оставя светла диря,
е да се обичаме до края, до смъртта.
© Полина Христова Всички права запазени