1.04.2015 г., 21:31 ч.

Любовта е живот 

  Поезия » Любовна
421 0 0

ЛЮБОВТА Е ЖИВОТ



Моя закъсняла любов,

есенна, пламенна, нежна.

Ти донесе нов зов 

и ми вдъхна надежда.

 

Погали с трепет ръцете ми,

подари ми нов пролетен ден,

внесе радост в сърцето ми,

засия ведър полъх в мен.

 

Моя утринна радост,

разпалваш огън в жарта,

в душата вливаш сладост

и спокойна за мен е нощта.

 

Ти си моето изпитание,

ясен изгрев в есенен ден,

ти си и мое страдание,

остани, моя любов, при мен.

© Полина Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??