19.10.2008 г., 21:04 ч.

Любовта е нашата съдба 

  Поезия » Любовна
762 0 2

Любовта е нашата съдба

 

Щастлива съм, когато си до мене,

неусетно часове отлитат час по час,

а така не искам времето да ми отнема

минутите,останали засмяно между нас.

 

 

Присъствието мое искаш непрестанно

и любовта си ти доказваш със това.

В думите ми съдбата търсиш неусетно

и тъжен тръгваш в края на деня.

 

 

Календарът рони забързан свойте листи.

 Как искам само да се спре във вечността!

Ти искаш да се будя до теб след всички нощи,

да знаеш, че любовта е нашата съдба.

© Яна Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??