16.04.2011 г., 22:00 ч.

Любовта е невъзможна... 

  Поезия » Любовна
827 0 5

Не ме въвличай в твоята игра,

защото няма как да съм нищожна

сред толкоз подлост и лъжа

любовта ни става невъзможна...

 

Пред мойта нежност и добри очи

не искай да съм злобна, осторожна -

обичам те, отвсякъде личи...

но любовта остава невъзможна.

 

Животът среща лоши хора със добри,

аз исках с обич всеприложна

от тебе злото да се отдели,

да стане нашата любов възможна.

 

Но битката върви към своя край,

аз няма да съм никога безбожна

и твоите очи ще се отворят - знай...

а до тогава - любовта е невъзможна.

 

Със този стих погазих правила,

предадох любовта могъща,

защото не желая да я споделя

с човек, от нея дето се отвръща...

© Ирена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??