6.08.2017 г., 0:38 ч.

Любовта е в малките неща 

  Поезия » Авторска песен
712 1 1

 

Любовта е в малките неща!

 

В пчелица сред зелените поля,
търсеща камбанката
на цвят разлистен

 

В две усмихнати за теб очи
и едно „- Здравей!“
в начумерения ден умислен!

 

В една ръка от скулите
попила нежно
в горест плакани сълзи!

 

В едно „ – Вземи!“,
изречено на молещите
за коматче хляб очи!

 

Любовта е в малките неща!

 

В изпредените зайчета
от слънчеви лъчи,
будещи те сутрин
в топлите постели!

 

Във „ – Наспа ли се добре?“,
носещо с целувки
първото кафе
в завивките ти бели!

 

Любовта е в малките неща!

 

Във „ – Живей щастливо!
Просперирай! И БЪДИ!“
изречено на вместо:
„ – Просто Сбогом! И Прости!“

 

В дори едно –
с думи не изказано,
но сторено с дела:
„– Обичам те! Твори!“

 

04. 08. 2017г.

© Todor Nikolov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??