10.03.2011 г., 13:10 ч.

Любовта ми към теб 

  Поезия » Любовна
8721 1 0

Любовта ми искаше да опиша,

любовта ми към теб с няколко слова.

И ето почвам... романи мога да напиша,

но няма да са достатъчни, за да опише любовта.

 

Любовта ми към теб е чувство свято,

най-красивото и силно на света.

Любовта ми към теб е чувство, непознато

за другите сърца.

 

Любовта ми към теб трудно може да се опише,

тя не е за ден или за два.

Любовта ми към теб е като въздуха, който дишаш -

вечна и чиста като сълза.

 

Любовта ми към теб расте с всяка изминала секунда,

с всяка стотна става все по-силна тя.

Любовта ми към теб е толкова бурна,

заливаща като огромна вълна.

 

Любовта ми към теб ме прави по-добър човек,

по-усмихнат и красив.

Любовта ми към теб е като лек -

прави сивия ден някак по-щастлив.

 

Любовта ми към те е всичко, което имам,

всичко, което мога да ти дам.

Любовта ми към теб не е много, но е силна

и никога няма да те оставя сам.

© Грета Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??