6.12.2011 г., 11:08 ч.

Любовта на кръст разпъна 

  Поезия » Любовна
714 0 6

За любовта тъгувам, скъпи,

гостенката, в залеза дошла.

За теб какво да съжалявам,

подвластен ти си на страха.

 

Хубавото… не си спомням,

накрая всичко заличи.

Какво след себе си остави -

спомени за огорчени дни.

 

Любовта на кръст разпъна,

положи ми трънливия венец.

Свърши, вече не го нося,

навън полъхва свеж ветрец.

 

 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??