26.01.2013 г., 16:37 ч.

Любовта ни ще живее 

  Поезия » Любовна
518 0 2

Драга!

Изживян живот е

всеки ден със тебе.

Сълзи, пък и пот е,

щом ни Тя обсебе.

Дишам, като цвете,

вяхна, като корен.

В бузите ти - двете,

знака ми е стóрен.

 

Мила!

В слънцето ми днеска

ти се отразяваш

и в небесна фреска

рамка заслужаваш.

 

Скъпа!

С тебе всеки ден е

радостта безкрайна.

Всеки поразéн е

от любовта ни трайна.

Хиляди живота

с теб ще изживея.

Любовта с охота

ще ни надживее.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??