2.08.2023 г., 21:57 ч.

Любовта с вкус на кафе 

  Поезия » Друга
155 0 0

Допий кафето си, приятелко,

не го гледай с поглед замечтан.

Студено е, както е в душата ти,

едва ли виждаш някой там.

 

Горчиво е, усещаш го в устата си,

но няма да е все така,

с времето ще дойде сладостта, приятелко,

и пак ще си усмихната Жена.

© Пролетина Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??