Допий кафето си, приятелко,
не го гледай с поглед замечтан.
Студено е, както е в душата ти,
едва ли виждаш някой там.
Горчиво е, усещаш го в устата си,
но няма да е все така,
с времето ще дойде сладостта, приятелко,
и пак ще си усмихната Жена.
© Пролетина Андреева All rights reserved.