12.05.2005 г., 11:08 ч.

Любовта си отиде 

  Поезия
1005 0 0
В живота ми бурно ти навлезе
и сърцето ми без да искаш превзе.
Но любовта ми дълго ти отрича -
не искаше да признаеш, че някой те обича.

Само нощ една ти ми подари,
а после ми каза просто "Забрави!"
И в този миг любовта ми си отиде,
без шанс обратно да се върне.

Но знай - за всичко беше ти виновен -
угасна завинаги пламъка любовен.
Дълго друга като мен ще търсиш,
любов такава на колене ще просиш.

Бъди проклет, дявол с ангелско лице,
нека таз', която обикнеш от сърце,
да бъде дваж повече от теб жестока
и ти да лееш сълзи от безкрайна мъка.

20 септември 2000г.

© Анета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??