23.12.2006 г., 20:38 ч.

любовта си отиде(за Хрис4о) 

  Поезия
767 0 2
както бряг постеща вълна,
така и ние с теб посрещнахме любовта...
но любовта си отиде далече от нас...
и сега празна дупка зее
помежду ни...
остана само спомена и
една рана незатворена...
останаха и следите от сълзите...
спомените - колко
щастливи ни бяха дните...
но сега далеч си ти от мен,
и мен не искаш ти да виждаш...
но разбери - обичаХ те,
знам - обичаШЕ ме ти,
но любовта ни си отиде...
сега копнея аз за друг,
а ти може би намери любовта,
която някога търсеше я тук...

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??