23.01.2018 г., 23:15 ч.

Любовта ти 

  Поезия » Любовна
457 5 11

Любовта ти прилича
на запалена свещ.
Твоят дъх ме обрича
в своя пламък горещ.

 

Твоят поглед ме гали,
и с лъчи ме гори.
И едва ли, едва ли
ще заспя до зори.

 

Имам тебе - звездица,
подарена ми в зов.
Като нежна шевица.
Като свят благослов.

 

Чудеса не умея,
но в мен чудо шепти:
Нека в теб да огрея
всички мои мечти!

 

Ясен Ведрин
(Сбъдната Вселена)

© Ясен Ведрин Всички права запазени

Нека Любов изпълва сърцата ви, стопля нощите ви и осмисля дните ви!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??