16.01.2008 г., 13:21 ч.

Любовта ти е с изтекъл срок на годност 

  Поезия » Любовна
987 0 16

Любовта ти е с изтекъл срок на годност.

Опитам ли я, трудно ще преглътна.

В платната корабни потъват небосводно,

за сбогом, стъпките ти... Тихите ти стъпки.

Обичах те! О, Боже, колко те обичах,

а ти рисуваше ме с поглед в тишината.

Подклаждаше ме, уж че имаш чувства,

а преминаваше през мене като вятър.

По дяволите! Всеки ден по малко те умирах

и раждах се от глупавата си надежда,

че мога красивото във теб да преокрия

и щастлива в очите ти да се огледам.

----------------------------------------- 

Виновен, на прага ми недей пристъпва!

След толкова години не искам съжаление!

Щом любовта си тръгне с тихите ти стъпки,

не можеш да Я върнеш с извинение!

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??