14.08.2007 г., 9:25 ч.

Любовта замръзва 

  Поезия
952 0 16

И изплуваха пагубно чувства,

все по-силни са - ледно море,

любовта ни от студ май замръзва,

къс от айсберг - всяко сърце.

 

Беше жар. Бяха буйни огньове,

в тях стопявахме  нощи и дни,

нявга нямаше мое, ни твое,

този лед как сега да стопим?

 

Ех, че студ... Идвай, Вечернице,

нека в плам да изгаря сърце, 

стори чудо, наша Вълшебнице,

слей отново ти душите ни две!



Посветено отново на П.Т.

13 август 2007 година

София, България

© ПЕТЯ ГРИГОРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??