30.05.2013 г., 12:47 ч.

Магарешки неволи 

  Поезия » Хумористична
936 0 3

Магарешки неволи

 

Силен рев изригна, огласи полето.

Где когото стигна, спря се, общо взето.

Марко беше гневен на една кобила,

че без да му мисли муле му родила.

 

А той, личност важна, със куп опоненти,

погледа си вперил бе във парламента.

Ала с таз издънка - дете незаконно,

появи се спънка за вота му скромен.

 

Как сега на воля свойте магарии

би могъл да върши и да ги покрие?

Да беше изчакала тя имунитета,

щеше да преглътне, и да му олекне.

© Пенка Войнова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??