24.10.2012 г., 20:06 ч.

Магистрала "Дюнердуков 1" 

  Поезия » Гражданска
379 0 1

Хората са бедни, не са яли,

той плещи си за магистрали.

Народът ако ще да умира -

той и Марс ще асфалтира.

 

Вместо огньове да угася -

битум щял да внася.

Туй каза Бойко във Албания,

обзет от магистраломания.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И това в категория „Поезия“? Не, прощавай, намери си друго поле за изява на политическите възгледи!
Предложения
: ??:??