Oct 24, 2012, 8:06 PM

Магистрала "Дюнердуков 1" 

  Poetry » Civilian
399 0 1

Хората са бедни, не са яли,

той плещи си за магистрали.

Народът ако ще да умира -

той и Марс ще асфалтира.

 

Вместо огньове да угася -

битум щял да внася.

Туй каза Бойко във Албания,

обзет от магистраломания.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • И това в категория „Поезия“? Не, прощавай, намери си друго поле за изява на политическите възгледи!
Random works
: ??:??