3.02.2011 г., 16:54 ч.

Магистралка – из цикъла "Малка средновековна пластика" 

  Поезия » Хумористична
453 0 2

Ври по магистралата –

хвъркат возилата!

На клиент предлагаш се,

влизаш му в колата...

 

Тук, край магистралата,

духват ветрове –

клатят силно храстите,

потното купе!

 

Скъпа сексиграчка си,

времето – пари,

често "на промоция"

каниш чужденци.

 

Бързат хора всякакви –

всички са на път,

ала щом са в нужда,

трябва да се спрат!

 

На процент работиш –

може и с предплата.

Данъци не плащаш –

не си на заплата!

 

Бизнес е съдбата ти.

Но възниква спор,

как осиновила си

своя сутеньор?!

 

                       02.02.2011 г.    

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??