26.05.2015 г., 1:12 ч.

Магия 

  Поезия » Любовна
1003 4 15

                                               "И тази нощ не правихме любов..."

 

 

Снощи правихме любов! Отново!

Беше нещо повече от чувство.

Бе стихия. Ураган и огън.

Беше мисъл, жажда и изкуство.

 

Беше сладка болка. И магия.

Само устни. И туптящи длани.

Тази нощ успяхме да открием 

как при нас за дълго да остане.

© Нели Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??