17.08.2011 г., 10:08 ч.

Магия дивна 

  Поезия » Любовна
758 0 10

В прозореца ти пресмехулно
луната вместо мен надникна.
Две думички за теб търкулна,
въздушно-изворно избликна.

Докосна с лък сърдечна струна,

соната лунна  в мрака лумна.
Прашинково душата ти целуна.
обля я с песен сладкодумна.

"Сърце" - изписа на перваза -
"за теб!" - допълни и намигна.
А после... приказка  разказа
за любовта. Магия дивна.

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??