18.11.2023 г., 11:18 ч.

Магия /На Г. Давидов/ 

  Поезия » Философска
112 0 1

В безветрие пропаднаха тревожни дълговечия,
уплашени се разлетяха с писък ветровете....
Прокудената болка пръска многоцветия-
в безсънна нощ превръща се живота ни....

В безоблачните дни – изстрадана утеха,
застива вечността в безкраен миг,
а краткотрайното човешко безразличие
в забравата на времето разтваря самотата ни....

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??