5.12.2010 г., 22:38 ч.

Магията на нощта 

  Поезия » Друга
685 0 3

Като приказка  красива  е нощта,
с канделабрите на свойте светила...
Здездите в златните одежди,
пред  царицата  Луна с поклон,
искри  разпръскват на надежди
по млечно-пътен небосклон...
Нощта, разпуснала коси красиви,
препуска  със  крилатия си кон,
над тайно-влюбените самодиви,
звезден прах, вълшебен ръси,
омагьосва ги и прави ги щастливи!

            D. Patton

© Дейзи Патън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??