20.03.2024 г., 8:38 ч.

Магнолията 

  Поезия » Любовна
97 0 4

      

      Магнолията

 

Магнолията цветно се усмихна –

красива, нежна и добра,

и сякаш с розово докосна

щастливо моята душа.

 

Писмо изпрати ми от тебе

със аромат изискан и красив

и някъде от друго време

премахна всеки спомен сив.

 

Очите ми откриха непознати,

далечни и желани брегове

и сякаш бяха ми познати

очите ти във тези цветове.

 

Аз гледах дълго, ненаситно

магнолията с розов цвят…

Пред мен растеше поетично

един вълшебен чуден свят.

 

          Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??