27.10.2012 г., 14:42 ч.

Магьосник 

  Поезия » Любовна
616 0 2

Ти, скулптор с ръце на  магьосник,

извайваш днес торс на жена

и всяко докосване коства

на нея частица душа.

 

Роди се, отметна си плаща

и в погледа блесна искра.

Той знае, че тя ще разплаща

за торса със свойта душа.

 

Усмивка просветва щастливо

на нейното бледо лице

и светла, сияйна и жива,

протегна към него ръце.

 

Вълшебнико, радвай се бързо,

че даде живот на жена.

Към себе си гипса превързвай,

че  обич си няма цена!

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??