18.01.2008 г., 7:56 ч.

Май такъв е животът? 

  Поезия » Друга
649 0 4

Измореният ден си отива,

притъмнява небето, приспива града.

Изморена и тя у дома се прибира,

а вътре е тъмно - тишина, самота...

 

Любовни клетви слуша луната,

млада двойка гледат звездите,

а тя готви ядене от тишината...

Миризма на вкусно, и на самотата на сълзите...

 

Някъде далече музика звучи

и както готвеше за него и го чакаше, разбра,

че в тишината, даже любовта мълчи...

Ей така, тихо, момичето стана жена...

 

© Симона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??