МАЙЧИНА ЛЮБОВ
Тя се ражда в сърцето, (с кръвта му пулсира),
скрито в топлата майчина гръд...
Тя е тежка сълза... от очите извира,
дето нощем от болка не спят...
Тя е нежна и семпла (най-чистата ласка),
тя е твойте криле... да летиш.
Най-красивата тя е... без грим и без маска,
те издига когато грешиш...
Тя е Ангел-хранител... твоето рамо
и без думи, във твойте очи.
прочете ли... случайно
"Обичам те, мамо",
ще я стоплиш до сетните дни...
12.01.2018г.
© Сиси Всички права запазени