Безумие... думата жестока
последвана от другата... ВОЙНА,
проправят през душите ни пътека
към онзи ад... низвергнат от света.
Оръжия „подрънкват“ настървени
и всяват страх невиждан до сега,
с „геройска“ цел, за глупави победи,
основно що ни водят... към смъртта.
А майките, ръце преплели в ужас,
се молим. Разумът да победи,
та страстите военни... с любовта си
в душите осквернени потуши.
Защото тоз` живот, от Бог дарен ни,
е кратък миг.... със мисия една,
добро да сътвори, за да пребъде
светът ни за децата! Без война!
27.02.2022
© Таня Мезева Всички права запазени