11.08.2020 г., 16:50 ч.

Майка 

  Поезия » Друга
1034 2 3

Прегърнах те и сърцето заплака,
заплака майчина обич.
Не изгубих своята вяра
и не веднъж, благославях.

От любовта запя майчина сълза,
извървях, с надежда Молитва една.
Прекосих света, да търся една мечта,
която кипи в мен, от вечността.

От нея, искра засвети в нощта,
по моят път изгря, светлина.
Озарен, от Вяра, надежда, Любов,
животът ми процъфтя.
Най свята на света
е майката една.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??