27.06.2021 г., 7:30 ч.

Майкъл от Едно… 

  Поезия » Авторска песен
265 0 0

 

В Отдел Едно аз срещнах Майкъл

тренираше ме на Бардо* -

етапите на зов в душата

в пречистването за добро.

 

Научи ме да изцелявам

пострадали от меч души,

съдбата им да направлявам

във куп космически бразди.

 

Със мен изпя той много песни,

напомняше ми все за теб,

по много пътища нелесни

той ме превърна в свръхчовек.

 

Пребродих с него куп пространства

и силни врагове убих,

променях се със постоянство,

душата си ранима скрих.

 

Незнам дали любов ни свърза,

но той остана вътре в мен,

знам клетва силна ни обвърза

веднъж изречена във плен.

 

На кръстопът се разделихме

и аз поех в наземен път,

но много нежност споделихме,

докато бяхме там отвъд.

 

А днес пропити сме от вяра,

че пак ще бъде светлина,

душата ми блести изгряла

и в неговата тишина.

 

25.06.2021г.

Елица

 

Бардо* - етапите през които преминава душата отвъд

след напускане на физическия носител

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??