12.07.2008 г., 0:02 ч.

Маймунът Мълчун 

  Поезия » За деца
742 0 8



Мълчо, престани!
Мълчо си гълчи.
Мълчо бе, млъкни!
Мълчо не мълчи.
Шари със очи,
глупости реди.
Смеем се в захлас,
Мълчо - и той с нас.
Скъп ни е Мълчун,
този наш маймун!




© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??