10.03.2024 г., 10:40 ч.

Майсторе, във вечността оставаш 

  Поезия
136 1 0

Млад, зелен отиваш си от този свят

може би Те обича за да те прибере при Него

добър, мъдър.. млад

 

Съветите ти житейски в съзнанието ми татуира

занаят се не учи а краде за да се научи

и най-вече да си добър в живота - душата си да не изгубиш

 

"Майсторе, майсторе - душата твоя е"

едно от всичко дето каза няма да умре

"Всяко нещо  внимание си иска!" в съзнанието създаде то криле

 

Майсторе, бате Васко.. доброта, спокойствие, мъжка смелост и усмивка

в гърлото буца ми засяда, пред погледа ми се явяваш и очите ми се навлажняват

Майсторе! Златна душа и ръце!

Във вечността оставаш!

 

В памет на бате Васко! Почивай в мир! 

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??