Млад, зелен отиваш си от този свят
може би Те обича за да те прибере при Него
добър, мъдър.. млад
Съветите ти житейски в съзнанието ми татуира
занаят се не учи а краде за да се научи
и най-вече да си добър в живота - душата си да не изгубиш
"Майсторе, майсторе - душата твоя е"
едно от всичко дето каза няма да умре
"Всяко нещо внимание си иска!" в съзнанието създаде то криле
Майсторе, бате Васко.. доброта, спокойствие, мъжка смелост и усмивка
в гърлото буца ми засяда, пред погледа ми се явяваш и очите ми се навлажняват
Майсторе! Златна душа и ръце!
Във вечността оставаш!
В памет на бате Васко! Почивай в мир!
© Stew Carrey All rights reserved.