20.08.2007 г., 9:38 ч.

Малка изненада(детско) 

  Поезия
453 0 3
Сапунени мехурчета подсказват ми,
че си наблизо.
Две малки ръчички закриват очите ми.
"Не поглеждай, како!"
Смях сладък зад мен звъни.
А! Подстригано е кучето,
по теракота - мастило,
в печката е Barby-то.
Изненада! Изчезна детето!

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??